24.02.2017 г., 15:15 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
620 0 0

  106/В далечната "осемдесетта",

ни взеха  къщи с юрт голям,

а Партията им проклета,

защо го стори – и туй знам!

Ний бяхме в село, най-богати,

с най-много ниви  и "палати"

и дворът ни бе най-широк,

затуй ни дадоха урок!

Отрупваха ни със наряди

и с техния престъпен план,

те ни притискаха без свян...

И тъй със този произвол,

бедите не станах  бол!

 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??