Feb 24, 2017, 3:15 PM

"Продължение"....... 

  Poetry » Civilian, Strict forms
631 0 0

  106/В далечната "осемдесетта",

ни взеха  къщи с юрт голям,

а Партията им проклета,

защо го стори – и туй знам!

Ний бяхме в село, най-богати,

с най-много ниви  и "палати"

и дворът ни бе най-широк,

затуй ни дадоха урок!

Отрупваха ни със наряди

и с техния престъпен план,

те ни притискаха без свян...

И тъй със този произвол,

бедите не станах  бол!

 

© Hekredel All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??