7.03.2017 г., 17:16 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
384 0 0

115/И навиците се смениха.
Към къра никой не търчи!
Мотиките в мазите скриха.
Животни никой не държи.
О, тия пенсии прочути,
очакват боси и обути!
С домати малко и със лук,
се вързват двата края тук!
Със някой лев и от децата,
от Пловдив или Първомай,
се прави този селски рай
и се стиковат пак нещата!
А онзи труд от младини,
ги гледа с присмех от страни!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??