14.03.2017 г., 20:39 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
326 0 0

122/А още щом пристигна в село,
почти в началото но Май,
започвам да се трудя смело
и да изграждам своя рай!
Аз целите съм си поставил
и всички сметки съм направил,
къде и колко ще садя
и двора как ще под редя,
земята как ще обработвам,
ще мога ли да свърша сам?
Аз всички тайни тук не знам...
И затова ще се съветвам...
И казвам Ви го, срам не срам,
все ходом ще се уча там!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??