15.03.2017 г., 15:11 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
517 0 0

123/Аз най напред ора земята.

И я отесвам  от трева.

И гдето в слънце е огрято,

равнявам го като тава...

Избирам място до бунаря...

.До там пътечката си прав.

Дълбая дългите бразди,

за да  вървят до там води,

за разсада си да се грижа.

Копая  дивата трева

и съм доволен от това!

Знам, този труд не е престижен,

но няма нещо на света,

да се постига, ей така!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??