10.04.2021 г., 8:03 ч.

Продължение 

  Поезия » Оди и поеми
569 0 5

Живота продължава...

Дори и да ни няма...

Дори ... душата ни да не е тука вече...

Дори да гледа само от далече...

Живота...тука продължава!

И утрото е тука...

обагрено във днешен цвят...

И птиците са будни...

Трамваят е събуден -

подрънкват колела!

Ухае на мекички... на първото кафе...

Градчето се събужда...

във свойта рутина...

Какво като те няма...

Какво, като за теб ...

не беше отреден и този ден...

Животът продължава!

Така е всеки ден...

Така е ден из ден!...

Едни си тръгват...

Други пък пристигат!

Дори и да те няма...

Животът продължава!

Дано да е Благословен

за тези, що са в него с дните си

и всеки миг от всеки ден!

09/03/2021

Valentina N.V. / Valentina Mitova

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??