24.12.2016 г., 12:08 ч.

Продължение на първата ме книга 

  Поезия » Гражданска
304 0 0

30/Плана им бе дългогодишен...

Свалиха в схватките Берон.

И Желю не стана излишен

и те го качиха на трон.

Разбраха се и с Иван Костов,

 да им помага  той от поста,

на който беше нагласен

и с този хитър ход, за мен,

разсипаха те СДС-то.

С лустрацията се размина.

А и „мечтаното” се  срина.

Безвремие  се настани!

Не стана както бе прието...

Какво по-лошо от това,

все да помагаш на „врага”!

 

 

 

31/Не малко днешни олигарси,

станаха в тия времена,

събирайки насила” парси”,

навред по нашата страна.

На ВИС иСИК те бяха хора,

и пълнеха торба, с Отбора.

И в битки да се покорят,

те свършваха  по своя път!

О, тия глупави момчета,

проправеха в живота път,

куршумите дорде ги спрат

и най-хайлашката вендета.

Проливаха реки от кръв,

докато „Бос”си създадат!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??