27.11.2016 г., 14:45 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
372 0 0

 

6/ Аз мислех, че като баща ми,

ще съм на малко над шейсет...

До там ще свърште мойте драми

и то с не мъничко късмет!

но както виждаш съм с услуги,

нещата ми станаха други,

изглежда някому  бях драг,

за да надскоча този праг...

Милениума  на света ни,

ще е в живота ми предел

и името ми Хекредел,

в забравата ни ще остане.

Но най нечакано от мен,

аз още не съм съкратен!

 

 

7/Нещата ми се наредиха...

Аз с пенсията заживях.

Простори нови се откриха...

И аз в живота не се спрях.

Пак продължих да съм във спорта,

Той бе за мен открита порта.

Обслужвах дълго баскетбол

и бях на своя висок стол.

Стоях над четири години.

За втори път с тях бях в Сеул,

там гдето срещнах Велзевул,

пред близо четири години.

Но с баскетбола до тук спрях

и пак със щанги се хванах.

  продължение

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??