3.02.2017 г., 9:25 ч.  

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
266 0 0

83/ О, нужен ни е друг подход!

На Свободата да се спрем!

И тъй на целия народ,

разковничето да дадем!

Съветвайки със умни фрази,

ще кажем кой как да се пази

и кривналите в този път,

греха си в миг да разберат

 и както с другите отрови,

пак сам човекът да се справи,

не с викане, а с мили фрази.

Да спрем да слагаме окови!

Надявам се по този път,

безумните войни да спрат!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??