4.02.2017 г., 11:14 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
300 0 0

84/ Нещата ако съпоставим,

с две думи, да ги осветим,

със моя извод ще останем –

без огън да не видим дим!

Компромис  просто  да не правим,

в калта нещата да оставим!

О, трябва с „хъс” неуморим

завързаното да решим.

Една страна ще иска още

пари и време  да делим,

контролиращият тим

по иначе нещата схваща!

И така от край до край,

до где ще стигнем, не се знай!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??