13.09.2008 г., 19:21 ч.

Професионалист 

  Поезия
595 0 3

Професионалист

(от добрите). 

Око на тигър.

Самотен ловец.

Танцува жига.

Подбира певец.

Инстинкт на змия.

Хитър играч.

Потайна душа.

Излиза по здрач.

Творец на добро.

Нежен приятел.

Води хорото

на своя Създател.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??