9.07.2013 г., 21:28 ч.

Прохладна нощ 

  Поезия » Еротична
1309 1 0

Прохладна нощ

 

Прохладна нощ,
две потни тела.
Голота в разкош,
с две думи - мъж и жена.
Нежни движения
сплитат плътта в едно.
Подир не толкова нежни,
в такт, рамо през рамо.
Прекрасна жена, страстна жена,
цялата секс...
По-омайна от силна трева,
без задръжки и комплекси.
Отляво, отдясно, отгоре, отдолу,
либидо се раздава, никой не пести.
После по цигара палим, всеки доволно
и така между чаршафите, докато някой заспи...
... в прохладната нощ.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??