12.07.2007 г., 8:41 ч.

Проклет бъди! 

  Поезия
667 0 1


                     Проклинам те!


Проклинам деня, във който те срещнах.
Проклинам часа, в който сърцето ми спря.
Ти ограби душата ми най-безчовечно и 
пороби сърцето ми във вечна самота!
Сега ме молиш аз да ти простя...
Мислиш си, че всичко мога да забравя.
Не заслужаваш даже да те помня!
Но споменът за тебе ме разкъсва.
Мъката изцяло ме обзема, спомня ли си
твоята лъжа.
Проклет бъди за това, че ме остави сама
и забрави моята сълза!

      

© Алекс Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Забрави го и продължи напред!
    Пишеш хубаво миличка!
Предложения
: ??:??