Jul 12, 2007, 8:41 AM

Проклет бъди! 

  Poetry
668 0 1


                     Проклинам те!


Проклинам деня, във който те срещнах.
Проклинам часа, в който сърцето ми спря.
Ти ограби душата ми най-безчовечно и 
пороби сърцето ми във вечна самота!
Сега ме молиш аз да ти простя...
Мислиш си, че всичко мога да забравя.
Не заслужаваш даже да те помня!
Но споменът за тебе ме разкъсва.
Мъката изцяло ме обзема, спомня ли си
твоята лъжа.
Проклет бъди за това, че ме остави сама
и забрави моята сълза!

      

© Алекс Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Забрави го и продължи напред!
    Пишеш хубаво миличка!
Random works
: ??:??