8.07.2007 г., 7:25 ч.

Проклета съм ! 

  Поезия
827 0 4
Не ме обичай, аз не заслужавам.
Не ме обичай даже на шега,
проклета съм да наранявам,
без любов да скитам по света.

Не ме поглеждай с влюбен поглед,
не ме поглеждай - много ще боли,
проклеха ме завинаги да страдам,
отнеха ми и всичките мечти.

Не ме докосвай нежно с длани,
не ме докосвай - ръцете ти ще изгоря.
Като огън злото се нахвърля
и остава само пепелта.

Не ме обичай, забрави ме,
не ме търси, а си върви,
не споменавай вече мойто име,
тръгвай и назад не се обръщай ти!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??