28.05.2013 г., 23:25 ч.

Проклетникът 

  Поезия » Любовна
349 0 0

Проклетникът беше всичко.

Беше земя, беше небе.
Беше пясък, беше море.

Беше усмивка, беше сълза.
Беше радост, беше тъга.

Беше слънце, беше облак.
Беше вода, беше огън. 

Беше шум, беше тишина.
Беше мрак, беше светлина.

Беше ден, беше нощ. 
Беше слабост, беше мощ.

Беше омраза, беше любов. 
Беше спасение, беше погром.

Беше всичко и беше нищо.
Един беше и беше всички.

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??