6.10.2004 г., 15:54 ч.

Проклинам те 

  Поезия
895 0 0
За тебе бях едно развлечение,една игра
измама бяха всички твои думи
сърцето ми на хиляди парчета разпиля
и ти погреба всичко помежду ни.
Къде отиде клетвата за вярност
и всички твои думи за любов,
защо прояви такава коварност
и разби моя подреден живот.
Проклет да си,за туй,че ме остави
самотна да тъжа за тебе в ноща!
Проклет да си,че любовта ни ти забрави
и си тръгна без да кажеш нищо за това!
Ти разби завинаги моите мечти,
духът ми весел само за миг слони,
а твърдеше,че любовта ти е голяма,
но сега разбирам,че всичко е измама.
Душата ми гореща ти смрази,
усмивката от лицето ми завинаги угаси
от твоята измама тъй жестока
в сърцето ми остана рана дълбока.
Но знай,че любовта ми вече умря
не заслужаваш нито една сълза
и прокълнат от мен ще си останеш
напразно мъжката си чест ще браниш.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??