23.06.2007 г., 12:03 ч.

Проклинам те 

  Поезия
546 1 2
Колко пъти исках да ти кажа отивай си,
назад не се обръщай.
Колко нощи броях звездите
с надеждата, че някога ще бъдеш
истински със мен поне за миг.
Проклинам онзи миг злощастен, когато влюбих се в теб.
В онзи ден живота беше песен,
а днес е кървав стих.
Редуваш щастие и радост,
болга и тъга, сълзи и смях,
любов и самота.
Проклинам те, дано се влюбиш и да изживееш
всички чувства, които днес раздират моята душа.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз искам да спре да ме боли ,но болката е моя спътница в живота .БЛАГОДАРЯ
  • Невероятно красиво стихотворение!Жалко,че е родено от такива чувства.Най-искрено ти желая да се оттарвеш от болката.
Предложения
: ??:??