30.06.2005 г., 15:05 ч.

Прокудена 

  Поезия
1284 0 0

Прокудена, изстиваща във тъмнината,
забравена, пропъдена сама,
далеч от теб- ридае ми душата,
далеч от тук- оставена в тъма.

Сърцета къса се от болка,
ден и нощ не спира да кърви.
Умира бавно, та нали поредна бройка
е било във твоите очи?!

Загивам тихо, безутешно
с твоя образ в моите мечти.
Притихвам  бавно, без надежда,
а ножът в раната стои...

© Дари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??