23.08.2007 г., 9:09 ч.

Пролет 

  Поезия
814 0 9

Неусетно разпукват се пъпките -
без да питат  и без да се молят.
Гъделичкащо втурват се тръпки
през телата ни, жадни за пролет.

Всеки бодро отмята качулката
и разтърсва косите на воля
и искрят, и топят се висулките
и целуват капчуците - пролет!

Танц невиждан извива в тополите
топъл вятър, задъхан от тичане
и разцъфват в очите на хората
ранобудни красиви кокичета!!!!

© Невяна Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??