30.10.2007 г., 15:54 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
1045 0 3

Ето, че пролет прекрасна

идва след зима никак ужасна

и радва всички деца,

навсякъде по света.

Сред кокичета ухайни

растат теменужки омайни,

слънцето все по-често изгрява,

топи снега и той намалява.

Усмивки са на лицата на децата,

защото почват игра,

в чудни поля,

на ливади красиви,

поспри, погледни ги!

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??