28.02.2008 г., 19:14 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
3542 0 10

Отмина зимата тъй бяла,

засмяно утрото блести,

цветята пеят свойта серенада,

лале червено тихичко шепти,

че пролет е дошла засмяна

във свойта прелестна премяна,

а птичките си пеят песента,

че нов живот настава.

Поточето игриво заигра,

посреща с радост пролетта,

че тя рисува с багрите гори,

поля, ливади и мечти.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??