Долавям уханието на цветя
и полъха на нежност в утринта.
Събужда се вече света
с надежда, че дошла е пролетта!
И ето, снеговете се топят,
отстъпва зимата сърдито,
кайсията отрупва цвят,
че пролет иде слънчева и китна!
Честита Първа Пролет!
© Светла Всички права запазени
Поздрави Светла!!!