4.12.2009 г., 22:53 ч.

Пролет 

  Поезия
348 0 1

Пролет

 

Пролетните пъпки мълчаливо

слушат птичи песни многогласи.

Свойте трели славеят извива.

Весело дечица му пригласят.

 

В приказка превръщат този свят,

виждат все вълшебници и феи…

 

…Веча знам,

               човек е най-богат

щом с деца

               и за деца живее.

Живодар Душков

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прав си!
    Поздрав от едно дете...на средна възраст!

    Хареса ми стихчето ти!
Предложения
: ??:??