24.12.2005 г., 15:42 ч.

ПРОЛЕТ 

  Поезия
579 0 1

 

По тънките лъчи на пролетната утрин
ти пратих мъничък колет.
Два стръка цъфнали лалета,
пробуден цвят от люляка на двора
и моята усмивка за комплект.
Ако се престрашиш
и към прозореца погледнеш –
зеленото на храста ще те грабне
с цвета на моите очи.
И не е нужно да ме виждаш,
и не е нужно да съм някъде край теб.
Ръцете ми със радост ти изпращат
и пролетта, и идващия ден.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??