Dec 24, 2005, 3:42 PM

ПРОЛЕТ 

  Poetry
559 0 1

 

По тънките лъчи на пролетната утрин
ти пратих мъничък колет.
Два стръка цъфнали лалета,
пробуден цвят от люляка на двора
и моята усмивка за комплект.
Ако се престрашиш
и към прозореца погледнеш –
зеленото на храста ще те грабне
с цвета на моите очи.
И не е нужно да ме виждаш,
и не е нужно да съм някъде край теб.
Ръцете ми със радост ти изпращат
и пролетта, и идващия ден.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??