5.05.2012 г., 14:55 ч.

Пролет 

  Поезия » Любовна
468 1 0

Пролет

Дойде,

окъпана от слънчеви лъчи,

прегърната от синя коприна,

с ухание на люляк,

здравец и момини сълзи.


Погали ме с приятелска ръка,

престрашиха се да се усмихнат

тъжните очи,

а душата ми - спокойно,

в устрем нов да полети.


Докосна ме с дихание

от вятър и свежи треви.

На теб завещавам

любовта си

и пролетните си мечти.

 

© Даниела Петракиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??