14.01.2010 г., 18:58 ч.

Пролет 

  Поезия » За деца
529 0 2

Мечо, стани и юрганчето си прибери.

Зимата свърши, пролетта дойде.

Зайчетата скачат - Лиска ги краде.

Червената калинка отиде в своята градинка.

Мравки вече зашумяха из зелената трева.

Птички весело запяха из голямата гора.

Всеки нов живот започва!

Дойде пролетта !

© Веселина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??