18.04.2009 г., 12:22 ч.

Пролет 2 

  Поезия » За деца
565 0 2

Хайде, излизайте, деца,
пролетта е днес дошла.
Всеки с радост ще дари,
ще ни направи по-добри.

 

Ще цъфнат веч цветята,
ще се разведрят нам сърцата.
От днес светът не е сив,
а става все по-красив.

 

Ето, излезли са и пчелите,
а бабите шият си на двора полите.
Мечките се будят от зимен сън
и хукват тоз час навън.

 

Вижте, вижте пролетта,
идва с някой под ръка.
Да, това е любовта,
нейна приятелка добра.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш известно развитие. Последния път когато те четох имаше направо "зейнали дупки" в поезията...сега нещата са приемливи!
  • Ех,че по детски наивно и сладко!Поздрав с усмивка и весели Великденски Празници!
Предложения
: ??:??