20.03.2020 г., 22:08 ч.

Пролет 2 

  Поезия » Пейзажна
1249 1 0

Това ясно утро.

Тази светлина.
Този свод небесен.
Този вик от красота.
Тези ята от птици.
Щъркелът в това гнездо.
Тази изворна вода.
Тази разлистена бреза.
Тези капки като сълзи.
Тези пухчета между листата.
Тези зовящи планини и долини.
Тези мушички и тез пчели.
Тази песен донесена от вятъра.
Този изгрев без затъмнение.
Тази въздишка с ухание на цвете.
Тази нощ без сън и пълна луна.
Всичко туй е Пролетта.

 

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??