29.03.2020 г., 23:18 ч.  

Пролет 2020г. 

  Поезия
460 0 0

За какво си пролет ненагледна
ароматна, гиздава и вредна,
за какво е пъстрата премяна,
щом за мене черната остана.

 

Радват ти се всички от години,
докато загубиха роднини.

 

Чак сега разбраха, че цветята,
слънцето, небето и земята,
смисъл имат щом са споделени,
със онези дето са родени.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??