29 mar 2020, 23:18  

Пролет 2020г. 

  Poesía
461 0 0

За какво си пролет ненагледна
ароматна, гиздава и вредна,
за какво е пъстрата премяна,
щом за мене черната остана.

 

Радват ти се всички от години,
докато загубиха роднини.

 

Чак сега разбраха, че цветята,
слънцето, небето и земята,
смисъл имат щом са споделени,
със онези дето са родени.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??