Mar 29, 2020, 11:18 PM  

Пролет 2020г. 

  Poetry
463 0 0

За какво си пролет ненагледна
ароматна, гиздава и вредна,
за какво е пъстрата премяна,
щом за мене черната остана.

 

Радват ти се всички от години,
докато загубиха роднини.

 

Чак сега разбраха, че цветята,
слънцето, небето и земята,
смисъл имат щом са споделени,
със онези дето са родени.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??