14.08.2011 г., 15:54 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
505 0 1
Отново идва пролет.
Ухание обзема цялото поле.
Тръгват щъркели на полет.
Кръжат по родното небе.

Никнат белите кокичета.
Надава се зелена пак тревата.
Обсипана е тя с лютичета.
Лъхне бриз откъм гората.

Разхождат се младите двойки.
В паркове с багри безчет.
Наоколо кръжат песнопойки.
Събужда се всичко навред.

© Яна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??