Aug 14, 2011, 3:54 PM

Пролет 

  Poetry » Landscape
526 0 1
Отново идва пролет.
Ухание обзема цялото поле.
Тръгват щъркели на полет.
Кръжат по родното небе.

Никнат белите кокичета.
Надава се зелена пак тревата.
Обсипана е тя с лютичета.
Лъхне бриз откъм гората.

Разхождат се младите двойки.
В паркове с багри безчет.
Наоколо кръжат песнопойки.
Събужда се всичко навред.

© Яна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??