18.05.2015 г., 0:46 ч.

Пролет 

  Поезия » Друга
495 0 6
Пролет

Едно момиче чака пролетта,
с надежда във прозорците занича.
Ръце протяга - търси любовта,
лелеяна във тайнствено наричане.

Очите му от щастие блестят,
в косите му изгряват слънчогледи.
И сякаш в него себе си видях.
(Нима изтече толкоз много време?)

Нахлуха в мене спомени безброй
и пролетно ми стана на душата.
Косите ми, обсипани в сребро,
развя игриво пролетният вятър.

Душата ми преля от розов цвят
и цъфнал дъжд окъпа ме със обич.
Сърцето ми измило всеки грях,
пулсира пак в красива бяла пролет.

Цвета Иванова

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??