16.05.2010 г., 10:56 ч.

Пролет 

  Поезия » Източни форми
587 0 7

Слънчево зайче,

весело се шмугна там.

Пролетна глъчка.

 

Пролетен полъх,

смях довя в утринта.

Цветна магия.

 

Пролет вън пее,

клонче весело люлее.

Слънчо се смее.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??