May 16, 2010, 10:56 AM

Пролет 

  Poetry » East forms
592 0 7

Слънчево зайче,

весело се шмугна там.

Пролетна глъчка.

 

Пролетен полъх,

смях довя в утринта.

Цветна магия.

 

Пролет вън пее,

клонче весело люлее.

Слънчо се смее.

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??