8.10.2008 г., 13:24 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
550 0 0
Тази нощ сънувах чуден сън -
с килимче вълшебно летях навън.
Виждах гори и поляни зелени -
в цветя и свежест бяха облени.
Чувах песента на птичките,
бръмченето на пчеличките,
летях волна, крилата,
а под мен се въртеше земята.
Стреснах се от странния сън
и веднага погледнах навън.
По улиците безброй деца
викаха: "Ура, пристигнала е пролетта!"

© Ваня Бухлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??