20.02.2018 г., 16:32 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
461 0 0

Изпод сини небеса - тучни поля,
пролет, цветя, надежда и живот,
в стремглава игра лети птица една
и с песен краси свят небосвод.

 

А огненият диск блести и гори,
към теменужен залез сред велики върхове,
с топли лъчи гали възкресени души,
а многозвездната нощ го зове ли, зове.

© Христо Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??