Feb 20, 2018, 4:32 PM

Пролет 

  Poetry » Landscape
473 0 0

Изпод сини небеса - тучни поля,
пролет, цветя, надежда и живот,
в стремглава игра лети птица една
и с песен краси свят небосвод.

 

А огненият диск блести и гори,
към теменужен залез сред велики върхове,
с топли лъчи гали възкресени души,
а многозвездната нощ го зове ли, зове.

© Христо Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??