30.03.2019 г., 11:15 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
650 2 2

Пролет е! Чу ли?

Пролет е вече!

Вятърът който дърветата брули

и зимата - са далече.

 

-Пролет е! - бадемът възкликна

и цъфна от щастие на мига.

Така някак си себе си свикнал

да цъфти щом си отиде снега.

 

Вишната нежна и срамежлива свенливо цветовете показа.

Може би тя беше щастлива.

Борът това забеляза.

 

Автор Росен Николов © всички права

 

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??