5.04.2010 г., 0:43 ч.

Пролет... 

  Поезия
719 0 15

 

Синеока роса се целува

със зеленооки треви.

Къдрокосо поточе танцува

с дългокоси и жадни реки.

 

Пъстрооки лъчи нежно галят

цветчета със тънки снаги.

Тънкопръст вятърко си играе

с облачета със златни коси.

 

Белоноги надежди танцуват

с дългокраки и силни мечти.

Зимата и тъгата си тръгват.

Китна пролет в душата цъфти.


 

 

http://www.youtube.com/user/LonelyMoonRise#p/u/131/UevQwVYqX9g

 

 

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??