Apr 5, 2010, 12:43 AM

Пролет... 

  Poetry
718 0 15

 

Синеока роса се целува

със зеленооки треви.

Къдрокосо поточе танцува

с дългокоси и жадни реки.

 

Пъстрооки лъчи нежно галят

цветчета със тънки снаги.

Тънкопръст вятърко си играе

с облачета със златни коси.

 

Белоноги надежди танцуват

с дългокраки и силни мечти.

Зимата и тъгата си тръгват.

Китна пролет в душата цъфти.


 

 

http://www.youtube.com/user/LonelyMoonRise#p/u/131/UevQwVYqX9g

 

 

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??