ПРОЛЕТ
Бог изпрати Пролетта
при нас на Земята.
Тръгна рано сутринта,
мина през гората.
Първи дрянът я видя -
зарадва се, разцъфтя.
Поточета игриви
заскачаха щастливи.
После във полята
събуди семенцата.
Край цветната градина
на малката Калина
своя песничка изпя
и тя цяла засия.
Пролет китна е дошла -
радват се децата.
Бог изпрати Пролетта
при нас на земята.
© Лилия Велчева Всички права запазени
Благодаря ви,за милите чувства и отзиви!
Сърдечно!