Пролет е, пролет е - песенно време
светло се смее капчук.
Птичките бързо рефрена поемат
и го отнасят оттук.
Слънце е, слънце е - влюбено време
със аромат на любов.
Страстният вятър пише поема –
от обич на всичко готов.
Пролет е, слънце е - време мечтано.
Хайде, подай ми ръка!
В полето да тръгнем усмихнати двамата
и вечно да бъде така.
© Нина Чилиянска Всички права запазени