26 abr 2013, 13:36

Пролет е 

  Poesía » De amor
640 0 9

Пролет е, пролет е - песенно време

светло се смее капчук.

Птичките бързо рефрена поемат

и го отнасят оттук.

 

Слънце  е, слънце е - влюбено време

със аромат на любов.

Страстният вятър пише поема –

от обич на всичко готов.

 

Пролет е, слънце е - време мечтано.

Хайде, подай ми ръка!

В полето  да тръгнем усмихнати двамата

и вечно да бъде така.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??