Apr 26, 2013, 1:36 PM

Пролет е 

  Poetry » Love
630 0 9

Пролет е, пролет е - песенно време

светло се смее капчук.

Птичките бързо рефрена поемат

и го отнасят оттук.

 

Слънце  е, слънце е - влюбено време

със аромат на любов.

Страстният вятър пише поема –

от обич на всичко готов.

 

Пролет е, слънце е - време мечтано.

Хайде, подай ми ръка!

В полето  да тръгнем усмихнати двамата

и вечно да бъде така.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??