27.05.2009 г., 16:55 ч.

Пролет е! 

  Поезия » Пейзажна
742 0 3

Пролет е!

Виж как се усмихва слънцето навън;

камбани медни бият радостен звън;

и цветята танцуват под ветреца тих;

пролетта прави човека щастлив.

 

Пролет е!

Птича песен се чува отдалече;

пъпки се виждат тук-таме вече;

и цялата природа празнува сега,

защото тук при нас е дошла пролетта.

 

Пролет е!

Колко синьо е сега небето,

колко кротко е сега морето!

Ето чуй - пролетта ни зове,

към своя рай тя ще ни отведе!

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??