May 27, 2009, 4:55 PM

Пролет е! 

  Poetry » Landscape
744 0 3

Пролет е!

Виж как се усмихва слънцето навън;

камбани медни бият радостен звън;

и цветята танцуват под ветреца тих;

пролетта прави човека щастлив.

 

Пролет е!

Птича песен се чува отдалече;

пъпки се виждат тук-таме вече;

и цялата природа празнува сега,

защото тук при нас е дошла пролетта.

 

Пролет е!

Колко синьо е сега небето,

колко кротко е сега морето!

Ето чуй - пролетта ни зове,

към своя рай тя ще ни отведе!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??